Vürtsikas kõrvitsa püreesupp

  • 300 g kõrvitsat
  • 50 g ingverit
  • 1-2 tšillikauna (olenevalt sellest, kui vürtsikat suppi soovid)
  • 750 ml FS Goods aedviljapuljongit
  • u 1 sl oliiviõli
  • näpuotsatäis soola ja pipart

Valmistamine:

  1. Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200 C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver. Haki ka tšillikaun(ad).
  2. Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.
  3. Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!

Orginaalretsepti link

Naturaalne puljong, mida oleme keetnud alati rohkem kui 12 tundi. Meie puljongid ei sisalda kunagi säilitusaineid ega lõhna- ja maitsetugevdajaid. Kasutame alati kvaliteetset toorainet. Oleme säästnud Sinu aega, et Sa ei peaks enam puljongit ise keetma. Kasuta igapäevastes roogades – supid, hautised, risotod, kastmed.